Salarizare si Administrare Personal

Expert Contabil Brasov va pune la dispozitie serviciul de salarizare si administrare personal.

Externalizarea salarizarii reprezinta cea mai buna metoda pentru companii, deorece ofera siguranta respectarii unor norme si valori precum: prelucrarea corecta a salariilor angajatilor,  intocmirea de rapoarte complexe, respectarea cerintelor legislative.

Printre serviciile oferite de firma noastra de contabilitate se numara urmatoarele:

Gestionarea bazei de date a angajatilor

Intocmirea, verificarea si completarea dosarelor de personal

Redactarea si inregistrarea in REVISAL a contractelor individuale de munca

Redactarea si inregistrarea actelor privind modificarea sau incetarea contractelor individuale de munca

Depunerea de declaratii conform legislatiei in vigoare

Intocmirea, inregistrarea si comunicarea statelor de salarii

Intocmirea si transmiterea ordinelor de plata pentru contributiile aferente

Calcularea drepturilor salariale si a taxelor datorate catre institutiile statului

Acest serviciu va acoperi necesitati si probleme de personal pe care un angajator le intampina in relatia cu angajatii companiei pe care o administreaza. Expert Contabil Brasov vine cu cele mai eficiente solutii pentru companiile care doresc sa evite riscurile care insotesc activitatea lunara de procesare a salariilor si de administrare a datelor confidentiale.

Contacteaza-ne!

Contactati-ne cu incredere pentru orice nelamurire precum si pentru oferte de pret. Echipa noastra va sta la dispozitie!

Garantam seriozitate, eficienta si rezultate excelente!

Expert Contabil Brasov va ofera serviciul de administrare de personal, deoarece stim ca acesta joaca un rol esential intr-o companie si contribuie la desfasurarea cu succces a activitatilor lunare ale departamentului de salarizare. Iar aceste activitati depind in totalitate de datele si de confirmarile primite de la departamentul responsabil pentru administrarea resurselor umane.

Asadar, intr-o companie este esential ca toate documentele angajatilor si toate informatiile acestora sa fie transmise la timp, in formatul necesar pentru eficienta intregului proces.

Expert Contabil Brasov va ofera serviciul de administrare de personal, deoarece acesta joaca un rol esential intr-o companie si contribuie la desfasurarea cu succces a activitatilor lunare ale departamentului de salarizare.