Management Financiar si Fiscal

Ce presupun Serviciile de Management Financiar Si Fiscal?

Managementul financiar reprezinta un ansamblu de principii, norme si instrumente cu ajutorul carora se fundamenteaza deciziile financiare in contextul realizarii unor obiective organizationale, formulate printr-o strategie de firma.
Pentru o companie mare precum o corporatie, managementul financiar are obiectivul de a maximiza valoarea companiei si actiunilor. Pentru firmele mici managementul financiar are scopul de a asigura rentabilitatea financiara a firmei.

Falimentul unei afaceri apare in proportie de 60% din cauza unor decizii financiare nereusite de catre managementul firmei. Managementul unei firme, si implicit deciziile financiare ale acestuia pot avea efecte negative cand vine vorba de falimentarea unei companii, cauza majora fiind de fapt implementarea unui management financiar deficitar si ineficient care influenteza in mod negativ profitabilitatea firmei.

Contacteaza-ne!

Contactati-ne cu incredere pentru orice nelamurire precum si pentru oferte de pret. Echipa noastra va sta la dispozitie!

Expert Contabil Brasov va pune la dispozitie servicii de contabilitate de cea mai inalta calitate.

Expert Contabil Brasov vine in ajutorul dumneavoastra in ceea ce priveste fundamentarea investitiilor viitoare si a planurilor de dezvoltare. Printre serviciile puse la dispozitie de noi in materie de management fiscal si financiar se numara urmatoarele:

Analiza fluxurilor financiare

Analiza structurilor financiare

Analiza cash-flow-ului

Analiza datoriilor si a creantelor

Intocmirea bugetului de venituri si cheltuieli

Consultanta privind legislatia financiar-contabila si fiscala

Asistenta contribuabilului pe timpul contractelor fiscale

De ce fiecare companie are nevoie de un management fisacal si financiar? Deoarece fara un management fiscal si financiar compania dumneavoastra poate cadea cu usurinta intr-un colaps financiar care poate duce ulterior la insolventa si apoi la faliment.