DESPRE NOI

Cine Suntem?

Suntem o companie care ofera servicii de contabilitate primara, contabilitate de gestiune, asistenta contabila, precum si servicii de contabilitate analitica si sintetica. Compania noastra si-a inceput activitatea in anul 2009. Suntem o echipa de experti contabili dedicati din punct de vedere profesional, iar etica de care dam dovada si valorile pe care le promovam, indeplinesc cu succes cele mai inalte criterii in domeniu. Firma noastra de contabilitate va pune la dispozitie servicii de contabilitate si consultanta fiscala de cea mai inalta calitate, in concordanta cu legislatia in vigoare.

 

Obiectivul nostru principal este acela de a realiza pentru clientii nostri o evidenta contabila completa si corecta, si, de asemenea, de a le acorda acestora consultanta si asistenta financiar-contabila.

Contacteaza-ne!

Contactati-ne cu incredere pentru orice nelamurire precum si pentru oferte de pret. Echipa noastra va sta la dispozitie!

Pe noi ne recomanda cifrele

Ne dezvoltam alaturi de clientii nostri zilnic, oferind servicii contabile personalizate de inalta calitate.
0
+
Ani experienta
0
+
Portofoliu clienti
0
Clienti multumiti
0
Solutii eficiente

Istoricul Companiei

Luand nastere in anul 2009, compania noastra dispune de o experienta vasta in domeniul contabilitatii si evidentei contabile. Ideea infiintarii unei firme de expertiza contabila a luat nastere din pasiunea noastra pentru tot ce tine de contabilitate, asistenta fiscala si consultanta financiar-contabila.

Oferim o gama larga de servicii de la contabilitatea primara, servicii de personal-salarizare, pana la intocmirea bilantului, adresate oricarei tipuri de organizari sau societati comerciale.

Echipa Noastra

Compania noastra se sprijina pe o echipa calificata si o vasta experienta in domeniu. Echipa noastra are experienta necesara pentru a va asista in toate activitatile financiare si contabile pe care le desfasurati in cadrul societatii.

Echipa noastra este formata din experti atat in contabilitate, cat si in activitatile finanaciare. Astfel, suntem in masura sa va oferim solutiile optime la orice probleme si situatii pe care le intampinati.  

Viziunea Noastra

Scopul nostru este de a oferi servicii de contabilitate si servicii financiare de cea mai buna calitate. Dispunem de experienta necesara in domeniu pentru a va oferi servicii prompte si adaptate nevoilor societatii dumneavoastra.

Dorim sa ne marim portofoliul de clienti multumiti, care sa isi dezvolte afacerea alaturi de noi. Oferim asistenta si ajutam clientii sa ia decizia optima in timp real pentru a-si dezvolta afacerea si pentru a creste profitul afacerii.